Categorie Olericulture

Cum să planteze semințe de mărar
Olericulture

Cum să planteze semințe de mărar

Mararul este o planta sanatoasa cu o aroma placuta. Se folosește pentru gătit în medicină și cosmetologie. Există multe varietăți de plante, dar metodologia de cultivare este similară pentru toți. Cum să plantați mărarul în sol deschis cu semințe pentru a obține o recoltă bogată va fi descris mai târziu în articol. Cum de a pregăti semințele de mărar?

Citeşte Mai Mult
Olericulture

Varietate de castraveți Phoenix

Castravetele Phoenix sunt renumite pentru randamentul ridicat si versatilitatea fructelor. În vânzare puteți găsi semințe Phoenix, Phoenix 640 și Phoenix Plus. În același timp, puțini știu că Phoenix și Phoenix 640 sunt același soi. Pentru ușurință, marcajul 640 este, uneori, pur și simplu omis. Detalii despre aceste specii și caracteristicile lor pot fi găsite în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Dripă de bandă

În grădinărit și în horticultură se utilizează deseuri de bandă. Printre metodele moderne de irigare a sitului, lena de picurare este cea mai mare cerere, fiind caracterizată prin simplitate, eficiență și durată lungă de viață. Ce reprezintă o bandă de scurgere, ce fel de ea există, este descrisă în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Cum să scapi de păpădie

Pentru un timp scurt pentru a ridica teritoriul din spatele curții nu este ușor. Una dintre principalele probleme - abundența buruienilor din zonă. Dandelii, în ciuda frumuseții lor, împiedică dezvoltarea multor plante cultivate. Aceasta este o buruiană foarte tenace care poate să germineze chiar și în condiții nefavorabile. Dar cum să scapi de păpădie, dacă trebuie să semene gazon sau alte plante cultivate?
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Varietate de roșu Nobleman

Printre roșiile roz mari cu fructe, soiul Velmozha iese în evidență. Este foarte popular cu rezidenții de vară, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere caracteristicile sale. O tomate grandioasă a fost crescută la Institutul de Cercetare Siberian pentru regiuni de creștere a riscurilor și înregistrată în 2004. Principalele sale calități includ randamentul, rezistența și simplitatea în îngrijire.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Cum sa scapi de furnici

Anturii se stabilesc pe site pentru o lungă perioadă de timp. Ele construiesc unghiuri mari care intră adânc în pământ și formează colonii mari. Se crede că la cabana de vară aduce multe beneficii, dar, din păcate, ele aduc o mulțime de probleme. Deci, nu este surprinzător faptul că mulți grădinari se întreabă cum să scape de furnici?
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Suc de morcov Imperator

Morcovii sunt incluși în dieta a aproape tuturor oamenilor de pe planetă. În grădinărit, este la fel de popular ca cartofii sau roșiile. Dar, din păcate, cultura rădăcină este capricioasă, prin urmare, este posibil să primiți o recoltă calitativă numai la cultivarea corectă. Varietate de morcov Împăratul se distinge prin cerințe minime de îngrijire în comparație cu alte soiuri.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Film de seră

Serile de film, în ciuda simplității lor, sunt foarte populare în grădinărit. Acestea sunt mai ieftine decât policarbonatul și soiurile de sticlă și sunt ușor de utilizat. Dar dacă filmul pentru sere este ales incorect, nu va dura mult. Filmele sunt de diferite tipuri, grosime, densitate. Și, deși sunt exteriori, ele pot fi similare cu celelalte, de fapt, fiecare specie are propriile calități și caracteristici unice.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Arpagic

Peștele aparține genului Ceapă. Cel de-al doilea nume comun al acesteia este skoroda de ceapă. În Europa, a fost folosit ca plantă medicinală încă din secolul al XVI-lea, în Rusia a fost în căutare de gătit încă din secolul al XV-lea. Astăzi, este o recoltă de grădină foarte renumită la nivel mondial. Arpagicile sunt evaluate pentru gustul lor plăcut și ușurința de cultivare.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Cum să ud pepeni

Pepenele de pepene sunt un tratament de vară, iubit de toți. Mulți grădinari cresc boabe dulci pe parcelele lor. Dar, pentru a obține pepene verde delicioase, este necesar să le oferiți o îngrijire și o udare corespunzătoare. Modul în care apa poate fi udată și dacă se poate utiliza irigarea prin picurare este descrisă în acest articol. Caracteristici de pepene verde pentru udare Pentru a obține o recoltă de înaltă calitate de pepeni, este necesar să se aprovizioneze cultura în timp.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Varză de zahăr

Varza de varza este o leguma sanatoasa folosita in prepararea unei varietati largi de feluri de mancare. Dacă aveți propria grădină, nu este dificil să vă creșteți. Varza de capră este apreciată pentru randamentul și gustul excelent. O descriere detaliată a soiului și a caracteristicilor acestuia sunt prezentate în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Ce să procesăm varza

Varza poate fi bolnava cu multe boli si poate fi afectata de diverse dăunători. În același timp, aspectul, gustul, dezvoltarea sunt împiedicate, iar dezvoltarea este inhibată și este stocată foarte rău din cauza asta. Pentru a salva plantele de pericolul posibil, grădinarii efectuează tratamente medicale și preventive cu remedii specializate sau folclorice.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Soi de cartof Zekura

Randamente ridicate și gust plăcut - principalele avantaje ale cartofului Zekura - soiuri de selecție germană. Este cultivat de grădinari din întreaga lume și este renumit pentru caracteristicile sale. Puteți să vă familiarizați cu soiul, calitățile sale și caracteristicile de cultivare în acest articol. Descriere varietate Zekura este un cartof creat de crescătorii germani.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Ciuperci de soi de vultur

Ciocul roșii de vultur a fost creat în 2005. A fost crescută de crescătorul de la Novosibirsk, V.N.Dederko. În ciuda perioadei destul de scurte de existență, acest soi este deja popular și este foarte solicitat în rândul grădinarilor. Este potrivită pentru cultivarea în diferite regiuni ale Rusiei, dar dacă în sud se plantează plantarea în principal în sol deschis, atunci în Siberia este mai bine să crească varietatea ciocului vultur în sere.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Cultivar Alligator

În prezent, soiuri bune și hibrizi de castraveți nu este greu de găsit. Crescătorii creează multe soiuri de legume, îmbunătățind gustul și tehnicile de cultivare. Castroul Alligator F1 este un tip foarte popular. Hibridul este potrivit pentru cultivare în sol deschis și în sere de film de primăvară.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Morcovul negru

Kozel spaniol, morcovi scoroner sau negri sunt cultivate ca o leguma. Planta are o mulțime de calități benefice, dar, deși poate crește în multe țări ca buruieni, pentru o cultură mare, de înaltă calitate, este necesar să se planteze și să se îngrijească corect plantațiile. Acest articol descrie ceea ce sunt morcovii negri, cele mai bune soiuri, beneficii, daune, precum și particularitățile culturii agricole.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Soi de cartofi Zest

Cartofi de stafide - un nou soi obținut în VNIIKH ei. A. G. Lorkha, care nu este încă inclusă în registrul de stat al Rusiei. Aceasta este o varietate fructuoasă de cartofi, rezistent la multe boli. În ciuda faptului că soiul este tânăr, acesta a fost deja testat de fermieri amatori și de fermieri profesioniști. Acest articol prezintă caracteristicile soiului și caracteristicile cultivării acestuia.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Varza de varză din Moscova târziu

Varza Moscova Late - un soi bine-cunoscut, pe care grădinari adesea aleg să crească în grădină. Are un randament ridicat, un gust plăcut, posibilitatea de comercializare a capetelor. Acest articol oferă o descriere detaliată a acestei varză și a metodei de cultivare a acesteia. Descrierea varietății Kapusta Moskovskaya La târziu a fost crescută de crescătorii ruși atunci când a trecut mai multe soiuri care au fost zonate în regiunea Moscovei.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Varietăți de ardei recoltați

Pepperul de origine este America Centrală. Dar puteți să-l crească în diferite regiuni climatice, dacă alegeți soiul potrivit și oferiți-i o îngrijire corespunzătoare. Soiurile de struguri de ardei sunt adesea alese de acei gradinari care o folosesc pentru a face conserve de iarna sau de a vinde. Mai jos sunt cele mai productive soiuri, împărțite în diferite categorii.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Soiuri de cartofi Adretta

Luând o varietate bună de cartofi, puteți să cultivați o recoltă de înaltă calitate, care este suficientă nu numai pentru toamnă, ci și pentru întreaga iarnă. Cartoful Adretta este considerat o specie unică. Soiul a fost crescut de către crescătorii germani la sfârșitul anilor 90 ai secolului XX. În timpul existenței sale, sa îndrăgostit de grădinari, nu numai în Germania, ci și în străinătate.
Citeşte Mai Mult
Olericulture

Care sunt vitaminele din varză?

Varza este diferită. La vânzare puteți găsi albuș, broccoli, conopidă, varză de Bruxelles și multe alte specii. Dar care este folosirea lor? Care sunt vitaminele din varză și există vreunul? Acest articol descrie tipurile de varză și compoziția lor de vitamine. Ce vitamine din varza alba sunt cele mai comune si iubite de toate este varza alba.
Citeşte Mai Mult