Categorie Șeptel

Câini de iepure
Șeptel

Câini de iepure

Fiecare crescător care se ocupă de iepurii de reproducere de multă vreme știe că o cușcă pentru un animal trebuie să fie confortabilă, practică, spațioasă și multifuncțională. Este dificil să realizați toate acestea prin cumpărarea într-un magazin, astfel încât majoritatea crescătorilor să încerce să facă cuști pentru iepuri pe cont propriu.

Citeşte Mai Mult
Șeptel

Carne de oaie

În Rusia și în străinătate, rasele de carne de oaie sunt foarte populare în creșterea animalelor. Ei obțin o grămadă de carne gustoasă și hrănitoare și produse secundare cum ar fi laptele, lâna sau untura. Dar ce rase de carne au caracteristici bune? Acest articol prezintă cele mai bune rase de carne de vită pentru reproducție în parcele mici și producții mari.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Băuturi pentru bovine

Atunci când țineți bovine, este important să oferiți animalelor cantitatea necesară de apă. În acest scop, se folosesc băutori, prin care bovinele pot bea, în funcție de necesități, în fiecare zi. Băuturile pentru bovine vin în diferite tipuri, pot fi cumpărate sau făcute de mână. Acest articol descrie principalele tipuri de băutori și caracteristicile acestora.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Tocător de paie (fân)

Strângerea paie este o tehnică utilă în agricultură. Folosit pentru a taia fânul, paie. În vânzare există multe tipuri și tipuri de desene sau modele. Cele mai multe modele ale acestui mecanism pot fi de asemenea utilizate pentru măcinarea altor tipuri de plante, uscate sau proaspete. Ce este un tocător de paie Un tocător de paie este un design special care este folosit pentru a măcinat fânul și paiele.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Cele mai bune rase de iepuri

Iepurele sunt animale frumoase, pufoase. Din cele mai vechi timpuri, ele sunt crescute ca animale de casă și animale agricole folositoare. Iepurele au carne valoroasă și hrănitoare, precum și blană moale, caldă, care este întotdeauna în mare cerere. În plus, multe tipuri de iepuri sunt divorțate doar pentru plăcere estetică, cum ar fi animalele de companie.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Noua Zeelandă alb Rabbit

Rabitul alb Noua Zeelandă este o rasă comună. Animalul are un exterior plăcut, o performanță bună. Datorită acestor calități și nemulțumire în îngrijirea acestui fuzzy a câștigat dragostea multor fermieri. Detalii despre caracteristicile rasei și calitățile sale pot fi găsite în acest articol. Cum a fost creat iepurele de rasă albă din Noua Zeelandă în 1910 în Statele Unite.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Drojdie de hrană

Drojdie de furaj este folosită pentru producerea unei game largi de furaje și hrana animalelor pentru animalele agricole. Ele sunt, de asemenea, populare ca suplimente nutritive, dacă alimentele pentru animalele de companie sunt pregătite la domiciliu. Acest articol descrie ce drojdie de nutreț este, care este compoziția și modul de utilizare a aditivului pentru anumite animale și păsări.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Mini porc Mini Gilt

Mini-porc este o varietate de porci mici crescuți pentru păstrarea casei. Această specie provine din porcii vietnamezi. Animalele sunt îmblânzite, foarte afectuoase, acasă sunt crescute ca pisici sau câini. Dar pentru ca animalul să nu aducă probleme, trebuie să aveți grijă de el.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Vacă de calare

Calvarea unei vaci joacă un rol important în creșterea bovinelor. Cu o creștere normală a animalelor, puteți obține profituri din carne și din lapte, dar numai cu grija adecvată, o vaci va fi capabilă să suporte descendenții și să o nască sănătoasă. Îngrijirea pentru un vițel de sex feminin este diferită de grija pentru vacile obișnuite și trebuie să puteți pregăti un animal la timp pentru făt.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Înlocuitor de lapte înlocuitor de lapte

Creșterea rapidă a populației tinere din fermă permite o productivitate sporită și profituri mai mari. Dar hrănirea tânărului cu laptele matern nu este întotdeauna benefică și nici nu este întotdeauna posibilă. Substituentul de lapte integral permite nu numai salvarea produsului obținut de la bovine, ci și hrănirea tinerilor, dacă mama lor, din anumite motive, nu are ocazia să-i hrănească pe descendenți.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

De ce purceii cresc prost și mănâncă

Când cresc purcei, pot apărea o mulțime de probleme diferite, variind de la dificultăți de hrănire la boli. De cele mai multe ori purceii se comportă destul de ciudat și este dificil de înțeles din comportamentul lor exact ce le lipsește sau cu ce sunt bolnavi. De ce porcii cresc prost, nu mănâncă, mâncau, se înghite unul pe celălalt sau cad în picioare pot fi găsite în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Iepuri Poltava de argint

Iepuri Poltava de argint este o rasă interesantă și foarte productivă. Cu o reproducere adecvată, este posibil să se obțină carne și blană de înaltă calitate de la persoane fizice. La ferme mici, ferme mici și mari, această rasă este foarte solicitată. În creșterea și întreținerea acestei specii nu provoacă probleme, animalele sunt capabile să reziste la înghețuri semnificative, dar trebuie să mănânce în mod corespunzător.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Incubatorul TGB

Păsările de curte pot fi ridicate în mod natural. Dar multe rase moderne și-au pierdut parțial sau complet instinctul maternal. Incubatorul TGB vă permite să rezolvați această problemă. Are multe caracteristici pozitive și este considerat unul dintre cele mai bune tipuri moderne de dispozitive similare. Caracteristici și funcții ale incubatorului TGB Incubatorul TGB este produs de o companie destul de bine cunoscută a NPP EMF.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Stavropol oaie rasa

Rasa de oi Stavropol se referă la speciile de lână fină. Primit în 1950. Pentru reproducerea acestei noi specii s-au folosit Novokavkaz și merino australian și ramboule. Rasa are un strat frumos, dens, de culoare deschisă, o masă mare de indivizi, fecunditate. În ceea ce privește popularitatea, este inferioară multor specii moderne, dar pentru productivitatea și exteriorul plăcut, indivizii Stavropol au dobândit locația fermierilor din Europa de Est și Asia de Vest.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Oi Katumsky

Oi Katumsky - o rasă nouă, obținută prin trecerea diferitelor specii. Se referă la direcția cărnii. Diferă în gustul de neegalat de cea mai delicată carne, asemănătoare cu carnea de vită. Are multe calități pozitive pentru care este foarte apreciată. Caracteristicile rasei, caracteristicile acesteia, metodele de reproducere și îngrijire, discutate în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Separator de lapte

În fermele mari și mici, unde sunt crescute bovinele, este dificil să se facă fără separator de lapte. Acesta este un dispozitiv care vă permite să curățați laptele sau să-l împărțiți în fracțiuni. În acest articol, vă puteți familiariza cu principiul funcționării separatorului, a principalelor sale soiuri și a modelelor cunoscute. Ce este un separator de lapte? În zilele vechi au fost folosite metode manuale pentru purificarea laptelui sau a cremei separate.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Cremă de hrănire

Pentru ca orice animal de fermă să se dezvolte complet, să fie sănătos și să aibă o productivitate ridicată, este necesar să se asigure o alimentație bună. Furajul de furaj are o mare valoare în primul rând datorită calciului pe care îl conține. Aceasta este o macro-valoare valoroasă, necesară pentru dezvoltarea animalelor, a păsărilor și pentru reproducerea lor.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Mașină pentru perineu

Pentru a elimina pene de la diferite tipuri de păsări, au fost inventate mașini speciale perusamblate. Ele vă permit să trageți pene de la porumbei, rațe, gâște, curcani, găini și multe alte specii de păsări într-un timp scurt. Primul astfel de dispozitiv a fost inventat în secolul XX, au apărut mai târziu modele moderne și mai avansate.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Făină de soia

Făina din soia este un produs secundar obținut în timpul producției de ulei de soia. Diferă compoziția bogată a proteinelor. Făina de soia, precum și tortul sunt foarte populare în agricultură. Se adaugă la hrana pentru porci, bovine, păsări și chiar iepuri. Acest articol descrie făina de soia, compoziția sa, proprietățile utile și dăunătoare, precum și rata de includere în dieta animalelor agricole.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Iepure Angora

Iepure Angora este o creatură uimitoare de blană. Acest tip de iepuri diferă în lână lungă, moale, de la care se fabrică firele, apoi în produse tricotate. Dacă se îngrijește în mod corespunzător pentru aceste creaturi, ele se vor bucura cu veselie și blană delicată și blană. Acest articol descrie speciile, principalele rase ale iepurilor Angora și caracteristicile conținutului lor.
Citeşte Mai Mult
Șeptel

Incubatorul Perfect Hen

Creșterea păsărilor este o afacere profitabilă, dar numai prin serviciile de pui de găină nu vă puteți aștepta la o creștere mare a puiilor. Mulți crescători folosesc incubatoare. Ele sunt ușor de utilizat, eficiente și vă permit să obțineți mai multe zeci de pui deodată. Incubatorul Găina ideală este una dintre cele mai renumite aparate de acest gen.
Citeşte Mai Mult