Categorie Țagle

Compote din struguri
Țagle

Compote din struguri

Compot din struguri - o băutură gustoasă, fortificată. Există multe opțiuni pentru pregătirea acestuia Gustul depinde de tipul de struguri, de fructele sau fructele adiționale, condimentele. Acest compot este potrivit pentru o cină festivă sau pentru o utilizare zilnică. Mai jos sunt opțiunile pentru compot fără sterilizare, cu fructe, fructe de padure, condimente, care vor face apel la copii și adulți.

Citeşte Mai Mult
Țagle

Borsch ulei de pansament

Borsch este un prim fel favorit. Se poate face în orice moment al anului, iar fiecare gazdă are propria rețetă specială de borscht și proporții de ingrediente. Borscht pansamentul este un billet, care poate simplifica foarte mult procesul de gătit borș. Astfel de condimente sunt de obicei făcute pentru iarna, astfel încât mâncarea este mai bogată și mai plăcută.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Compote Apple

Compote din mere este foarte util. Acesta conține o mulțime de vitamine, minerale, în ciuda faptului că în procesul de gătire a fructelor suferă tratament termic. Deci, este recomandat atât pentru adulți cât și pentru copii. Băutura este foarte simplă și se face ușor. Articolul prezintă mai bune rețete compot de mere. Rețete simple de compot pentru iarnă Reteta simplă de compot pentru iarnă Reteta cea mai ușoară pentru compotul de mere este făcută din mere, zahăr și apă.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Câte grame într-o linguriță

În cele mai multe rețete li se dă greutatea exactă a anumitor ingrediente. Pentru a face gustul delicios, trebuie să respectați masa exactă a acestor produse, măsurându-le cu linguri sau greutăți. Canățile de ceai sunt folosite pentru măsurarea produselor lichide și în vrac din cele mai vechi timpuri. Aceasta este o măsură destul de precisă a greutății, în care, din fericire, nu există nicio îndoială.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Câte grame pe lingură

Atunci când se gătește o mare varietate de feluri de mâncare, este adesea necesar să se ia o anumită cantitate de ingredient. Desigur, este posibil să se folosească scale simple, dar acest lucru nu este întotdeauna convenabil, și nu fiecare bucătărie dispune de instrumente de măsurare exacte. Cel mai adesea, hostess-urile măsoară masa ingredientelor cu o lingură simplă.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Făina, speciile și varietățile sale

Făina este un produs obținut prin măcinarea cerealelor într-o masă sub formă de pulbere. Este de diferite tipuri, varietăți, clase. Faceți făină din cele mai diverse culturi. Fiecare tip specific de făină are propriile sale caracteristici tehnice și scop. Gradul de făină după tipul de măcinare Orice tip de făină, indiferent de produsul agricol utilizat pentru producție, se realizează printr-o anumită metodă.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Autoclave Bulat

Conservele de casă au un gust bogat și o greutate nutritivă în compoziție, dar numai dacă sunt pregătite corespunzător. Hostessul experimentat știe că cele mai utile elemente sunt păstrate în conservare, fierte într-o autoclavă. Dar, de mulți ani dispozitivul a ajutat la pregătirea spațiilor goale, este important să le alegeți corect.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Dur grâu

Grâul dur este un tip de grâu bogat în gluten. Această specie este cunoscută din epoca neolitică. Cultura creste rapid, are gust excelent. Pentru dezvoltarea normală, soiurile de grâu tare au nevoie de sol cald și nutritiv. Atributele biologice ale grâului dur Grâul dur are propriile caracteristici biologice unice, ceea ce îl face ușor de distins de speciile moi.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Pini Jam

Jamii de conuri sunt făcuți din timpuri imemoriale. Valoarea nutritivă a conurilor de pin, bogată în compoziția de vitamine, le face un ingredient ideal pentru un tratament de iarnă. Un astfel de desert este atât vindecare cât și profilactică. Este destul de gustoasă, deși poate exista o tortură marcată. Cele mai bune retete pentru gem de conuri de pin, beneficiile și răul de desert vor fi descrise în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Green Walnut Jam

Jam - un fel de mâncare dulce pentru masa de iarnă. Cel mai adesea este făcut din fructe și boabe, dar există și multe rețete pentru un desert dulce făcut din nuci. Nucul este bogat într-o mare varietate de vitamine și minerale, ele sunt utile atât în ​​stare proaspătă cât și în conserve. Gemul de nuci verde are un gust plăcut, aromă delicată.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Conserve de pește în autoclavă

Gătirea mâncărurilor de conserve și a preparatelor din pește într-o autoclavă durează puțin. Gustul acestei conservări este natural, aproape toate substanțele utile sunt conservate în pește. Conservele de pește într-o autoclavă pot fi făcute din aproape orice fel de pește cu tot felul de ingrediente suplimentare. Cele mai bune rețete și metoda de preparare a peștelui sunt descrise în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Autoclave Belarus Lux

În magazine și pe piață există multe modele diferite de autoclave. Dar nu toate diferă în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea. Autoclave Belarus Suite sa dezvoltat relativ recent, dar există deja o mulțime de comentarii pozitive despre acest lucru. Dispozitivul este folosit pentru gătit o varietate de tipuri de conservare. Și datorită pieselor de înaltă calitate și asamblării profesionale, aceasta va servi de mai mulți ani.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Tărâțe de grâu

La prelucrarea grâului se obține un subprodus - tărâțe de grâu. În vremurile vechi, sa considerat că nu este deosebit de util și a fost utilizat ca aditiv în dieta animalelor agricole. Dar de la sfârșitul secolului XX, tărâțele de grâu au început să fie utilizate în mod activ în hrana sănătoasă, medicina tradițională și cosmetologia.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Conserve de castraveți

În vremurile vechi, castraveții de conserve erau o tradiție reală. Familiile au crescut verdeață proaspătă sau le-au cumpărat pe piață pentru a face conserve delicioase de iarnă pentru vacanțe sau pentru consumul zilnic. Astăzi, acest obicei încă mai există. Conservele de castravete sunt atât o farfurie separată, cât și un ingredient în salate și gustări.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Cranberry Jam

Cranberry are multe calități pozitive. Acest lucru nu este doar o fructe de padure gustoase, dar, de asemenea, util, conține multe vitamine, minerale. Din aceasta puteți face produse de patiserie delicioase, deserturi, sucuri, precum și gem, gem, gem. Gemul de merișor are o aromă delicată și o textura plăcută. Cele mai bune rețete de gătit sunt prezentate în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Gem de gossea

Gemul de gosină este un desert delicios pentru iarnă. Și dacă o gătiți în mod corespunzător, multe substanțe utile vor rămâne în fructe de padure. Având în vedere că se poate face cu diverse ingrediente suplimentare, se pot bucura chiar și gurmanzi cu gust. Acest articol prezintă cele mai bune tipuri de gem de găină.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Autoclavă Malinovka 2 în 1

Autoclavul Malinovka 2 în 1 este un dispozitiv care poate fi folosit ca autoclav, pentru bilete de acasă sau pentru lună. Este practic și convenabil de utilizat, nu ocupă mult spațiu. Detalii despre acest model al autoclavului, caracteristicile sale, caracteristicile de utilizare pot fi găsite în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Gem de cireș dulce

Cherry gem de gust și aromă nu este inferior cireșei. Ele fac un desert dulce nu numai din soiuri rosii, ci si din cirese galbene si albe. Dacă urmați regulile în timpul gătitului, boabele își vor păstra forma în borcan și nu își vor pierde gustul. Acest articol prezintă cele mai bune tipuri de gem de cireșe. Reteta pentru dulceața de cireș dulce cu un os pentru iarnă Cel mai simplu dulce cireș dulce este, de asemenea, cel mai delicios, conform multor dinți dulci.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Mașină de conservare

Un șlefuitor poate simplifica sau complica procesul de conservare. Dispozitivul de înaltă calitate funcționează fără deficiențe, rostogolează bine orice bancă cu diferite tipuri de capace. Dar dacă mașina este rău, este dificil să se realizeze o etanșare bună. O privire de ansamblu asupra celor mai bune tipuri, modele și recomandări pentru alegerea unui seamer sunt date în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Juice Press

Recoltarea sucului de casă este una dintre cele mai bune metode de conservare a recoltei pentru iarnă. Sucul de fructe și fructe de pădure, preparat conform regulilor, conține multe vitamine și minerale. Presa de suc este un dispozitiv util, folosit nu numai în viața de zi cu zi, ci și în spații de producție și în fabrici mari. Despre ce tipuri de prese există și cum să alegeți o opțiune bună pentru nevoile personale, puteți învăța din acest articol.
Citeşte Mai Mult
Țagle

Autoclava pentru acasă

Autoclavul este un dispozitiv folosit în medicină, cosmetologie, gătit, industriile mari și mici, precum și la domiciliu. Datorită faptului că puteți obține produse de înaltă calitate din autoclavă, acestea sunt populare în întreaga lume. Există diferite tipuri de acest mecanism, ele sunt produse sub diferite mărci.
Citeşte Mai Mult