Categorie Apicultură

Cum albinele fac miere
Apicultură

Cum albinele fac miere

Mierea delicioasă sănătoasă este considerată una dintre cele mai valoroase alimente. Și deși este destul de comună, nu toată lumea știe exact cum se face. Cum fac albinele, de ce au nevoie de faguri de miere și delicatețea foarte dulce? Despre acest lucru și multe altele pot fi găsite în acest articol. Ce este o fagure de miere? Fagure de miere - depozitare specială.

Citeşte Mai Mult
Apicultură

Familia albinelor

Familia albinelor - cel mai complex sistem. Are o anumită structură, un fel de albine, care îndeplinește anumite sarcini. În aparență, poate părea că familia albinelor trăiește haotic, la întâmplare, dar în realitate este un mecanism strict stabilit și fiecare albină joacă un rol neprețuit în ea. Ce este o colonie de albine? O colonie de albine este o albină care trăiește în același stup.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Gâscă albă

Gâsca albă este o specie de gâște care aparține familiei Duck și genului - Gâscă. Uneori se numește și gâștele cu fețe albe. Starea mediului nu a avut loc. Păsările din această specie sunt de o valoare considerabilă pentru vânători, deoarece se disting prin gustul plăcut al cărnii și sunt pregătite rapid în comparație cu alte specii sălbatice de gâște.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Clover Dragă

Mierea făcută din polen de trifoi se numește trifoi. El este cunoscut de oameni din cele mai vechi timpuri. Și, deși este considerată foarte valoroasă, astăzi se găsește din ce în ce mai puțin pe rafturile magazinelor. Mierea de trifoi este varietatea cea mai înaltă calitate. Se distinge printr-o aromă și gust delicios, precum și o masă de calități sănătoase.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Supă de pui

Hrănirea corectă a puilor este cheia pentru o turmă sănătoasă și o productivitate ridicată a păsărilor. Furajele mixte sunt adesea achiziționate pentru păsări de hrănire, dar pot fi de asemenea folosite și mash. Acest termen poate fi adesea audiat în cercurile de crescători profesioniști, dar nu este întotdeauna clar la începutul crescătorii de păsări. Acest articol descrie ce este cuierul pentru găini, și stabilește, de asemenea, două rețete populare pentru pregătirea sa.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rațe Blagovarskaya rasă (cruce)

Răsări de rasă au fost crescuți în Rusia. Ele se disting prin calități înalte de producție. Le-au crescut nu numai pe ferme mici, private, ci și pe ferme mari de păsări. Aceasta este una dintre puținele cruci interne care sunt comune nu numai în Rusia, ci și în Europa și America.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă de pui Fireol

Puiul Fireol este o rasă franceză renumită. Inițial, a fost scoasă ca o specie de carne, dar astăzi, datorită muncii crescătorilor, calitatea ouă a păsării a fost îmbunătățită, deci este crescută nu numai pentru carne, ci și pentru ouă delicioase. În plus, puiul Faverol are un aspect plăcut, are un penaj frumos și o dispoziție bună.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă de rațe de Vale Cherry

La alegerea rațelor pentru creșterea animalelor, o atenție deosebită ar trebui acordată rasei Cherry Valley. Aceste păsări sunt caracterizate de o producție mare de ouă și oferă o mulțime de carne hrănitoare și hrănitoare. Catele din raul Cherry Valley au fost crescute în Anglia, la sfârșitul secolului trecut, pe baza rasei Peking. Această specie este foarte solicitată în rândul fermierilor datorită abundenței calităților pozitive.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Ceară de ceară (albine Ognevka)

Produsele de deseuri ale albinelor sunt foarte utile, iar destul de ciudat, dăunătorii acestor insecte pot avea și proprietăți nutriționale. Molia de ceară sau molii de albine este un dăunător cunoscut. Acesta strică stupul de albine și poate dăuna chiar și unei familii foarte mari de albine. Acest articol descrie ce fel de insectă este și ce beneficii sunt pentru corpul uman.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Răsfoiți rațele răsucite

Gălețele răsucite nu sunt comune în gospodăriile de fermă, însă sunt una dintre cele mai vechi specii de păsări domestice. Ele aparțin clasei speciilor ornamentale și pot avea chiar și o anumită valoare economică. Există mai multe varietăți de rațe crescute. În funcție de specie, pot avea anumite diferențe calitative externe.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Pui de rasa Adler argintiu

Adler argint este o rasă faimoasă de pui care combină calitățile de ouă și carne. Ea este apreciată în primul rând de fermierii privați și este benefică pentru reproducere în fermele private mici. Păsările au un aspect foarte atractiv și un caracter plăcut. Istoria găinilor Adler rasă de găini de arțar - crescut prin metoda de selecție la fabrica de creștere a păsărilor din Adler (Rusia) în 1951.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă Rhode Island

Puii Rhode Island sunt o rasa crescuta de crescatorii americani. Inițial, avea o direcție de carne-ou, dar mai târziu a început să fie crescut ca o pasăre decorativă. Pana in prezent, puii din aceasta specie au redus productivitatea, dar nu si-au pierdut popularitatea. Cu o îngrijire corespunzătoare, hrană, aceste păsări sunt mulțumite nu numai de producția de ouă înaltă, ci și de gustul plăcut al cărnii.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă de rase musculare (Indo-Hound)

Ratusca de mosc este cunoscută în agricultură. Este un câștig în cultivare, deci poate fi adesea găsit în ferme mari și mici. Aceasta este o pasăre de carne care poate crește până la 4 kg. În creștere și îngrijire, este nemaipomenită. Chiar și tinerii fermieri sunt buni la reproducerea rațelor moscovite acasă.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Bentham Breed

Puii Bentamki unesc o subcategorie mare de păsări cu pene care sunt cultivate pentru o varietate de scopuri. În acest caz, speciile ar putea să nu fie deloc asemănător, deoarece Bentam este considerat a fi ouă, carne, găini decorative, pitic. Cele mai comune tipuri și caracteristici ale rasei de găini Bentamok descrise în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Puiul de pradă

Atunci când crescătorul de pui este un lucru indispensabil. Puii tineri care au ieșit din ouă nu ar trebui să fie plasați pe persoane adulte, deoarece pot fi ușor zdrobite. Pentru ca prepelițele să devină mai puternice, ele sunt puse într-un puiet. De fapt, este ceva de genul unei case proiectate special pentru păsările nou-născute.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă de pui albi din Rusia

Rasă de găini albe din Rusia este crescută special pentru reproducere în Rusia și în țări cu condiții climatice similare. Aceste păsări sunt caracterizate de o productivitate bună, astfel încât acestea sunt adesea găsite în grădini acasă. Rasa albă de pui de găină din Rusia este nemaipomenită în ceea ce privește conținutul acesteia și poate suferi efecte importante de răcire dacă este prevăzută cu condiții acceptabile de detenție.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Incubatorul de ouă de incubație

În întreaga lume, ouăle și carnea de prepeliță sunt evaluate pentru valoarea lor nutrițională ridicată și nutrienții abundenți. Această pasăre este destul de ușor de dezvoltat, dar printr-un incubator este adesea crescută acasă. Un incubator pentru prepelițe poate fi achiziționat prin alegerea tipului care este potrivit pentru nevoile specifice.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă de pui de înaltă linie

Pui de înaltă linie - Cross, originar din America. Acesta a fost obținut în timpul activității de reproducere a oamenilor de știință americani de la Hy-Line International. Scopul crescătorilor de reproducere în reproducerea unei noi țări a fost să obțină o rasă de ouă, nemaipomenită în îngrijire și nutriție. Crescătorii au adus mai multe soiuri combinate în agricultură în 2 cruci - alb și brun.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Rasă de pui Hisex White

Dintre varietatea mare de rase de ouă de pui, crescătorii disting frecvent găinile Hisex White. Păsările din această specie au un aspect frumos și calități înalte de producție. Creșterea și creșterea acestora nu este dificilă în comparație cu multe rase străine. Caracteristicile crucii, caracteristicile culturii sale, hrănirea și întreținerea sunt descrise în acest articol.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Pui de rasa Hisex Brown

Hisex Brown este o faimoasă găină încrucișată, derivată din traversarea raselor Leggorn, Lohman Brown și New Hampshire. Pasărea este nerăbdătoare în creșterea și hrănirea. Se referă la direcția oului. Puii au o producție mare de ouă. Crucea recomandată pentru reproducere pe fermele mici și întreprinderile mari. Descrierea rasei de pui de găină Hisex Brown Hens Hisex Brown a fost crescută în 1970, în Olanda.
Citeşte Mai Mult
Apicultură

Zen de albine

Stingerea albinelor sau apitoxina aparține grupului celor mai valoroase produse apicole. Chiar și în cele mai vechi timpuri a fost folosită de vindecători și șamani pentru scopuri de vindecare. Zenul de albine este eficient în tratarea multor boli și întărirea sistemului imunitar. Despre ceea ce este veninul de albine, modul de colectare și aplicare a acestuia va fi descris în acest articol.
Citeşte Mai Mult