Apicultură

Conținutul de rață muscovitoare

Pin
Send
Share
Send
Send


Râul muscovoasă este foarte diferit de rudele sale. La oameni este numit și indoutku sau rață mutantă. Primul nume este asociat cu creșteri pe ciocul său, iar al doilea pentru că nu face aproape nici un sunete puternice, ci mai mult. Conținutul de rațe de mosc este asociat cu unele dificultăți. Puteți citi mai multe despre ele mai jos în articol.

Care este productivitatea rațelor de mosc?

Măștile sunt foarte frumoase. Ele sunt adesea păstrate ca fiind decorative. Ele au un corp ușor alungit, un piept larg, "mândru", un cap de dimensiuni medii, cu crestături pe cioc și picioare mici. O pasăre vine în tot felul de culori.

Râsete mucoase cu dragon

Greutatea unui drake poate ajunge până la 6 kg, iar rațele de până la 3,5 kg. Pentru a obține masa "comercială", se hrănesc aproximativ 2 luni. Se recomandă să înscrie după 2-2,5 luni.

Scampering începe de la 6-7 luni. Pe parcursul anului există două perioade de stabilire - primăvara și toamna. În concluzie, o găină poate produce până la 110 ouă care cântăresc 70 de grame fiecare, pentru ambele perioade.

Care sunt caracteristicile îngrijirii și întreținerii?

Citiți și aceste articole.
 • Cele mai bune rase de rață de carne cu o descriere și fotografie
 • Soiuri de castraveți pentru Urali
 • De ce moartea goslings?
 • Pavlovskaya rasă de pui

Patria rațelor de mosc este America. Acestea au fost crescute pentru regiunile însorite ale țării, de cele mai multe ori fiind crescute în țări calde, cu condiții climatice stabile.

Birdhouse și Nest

 • Într-o anumită măsură, lipsa unui tip poate fi numită absența unui strat gros de grăsime. Acest lucru se datorează caracteristicilor genetice. Prin urmare, în timpul păstrării și reproducerii, este important să monitorizați îndeaproape temperatura exterioară și în casă. O răceală rece, îngheț poate duce chiar la moartea acestor păsări glorioase.
 • Casa ar trebui construită cu grijă, un hambar simplu nu va funcționa aici. În timpul iernii, păsările trebuie păstrate într-o cameră încălzită și rezistentă la intemperii. Nu ar trebui să fie curenți, crăpături prin care să se răcească frigul.

În plus, ventilația este aranjată pentru a preveni umiditatea. Vara, aceeași clădire ar trebui să fie bine ventilată, deoarece căldura rasei nu poate rezista mai puțin decât frigul. Pentru a preveni înghețarea picioarelor rațelor (punctul lor slab), podeaua este înălțată și un strat gros de așternut este așezat peste plăci.

Caracteristicile conținutului de rațe de mosc

 • Conținutul de rațe de mosc acasă în celule cu mai multe niveluri este posibil, dar, de asemenea, reduce productivitatea și gustul de ouă și carne.
 • În timpul iernii trebuie să existe iluminare suplimentară în casă. În zilele calde sau însorite râurile pot ieși, în ciuda zăpezii, dar în alte momente vor fi în interior. Lipsa de lumină va reduce productivitatea și va submina sănătatea. Pentru iluminare luați fie lampa strălucitoare, fie ziua. Principalul lucru este să-l poziționezi mai sus, astfel încât păsările să nu o primească. Și pentru perioada de vară ar trebui să fie ferestre mari în cameră.
 • Cuiburile sunt făcute sub formă de cutii sau se construiesc pur și simplu bănci, rafturi (zăbrele), ridicate de pământ cu 20 cm Pentru a face păsările confortabile, băncile nu sunt construite lângă perete, dar la 30 cm distanță de ele. în varianta de mers pe jos.
 • Nu este necesar un iaz sau un iaz cu rațe de mosc. Spre deosebire de alte specii de rațe, aceasta râde în mod rar. Dar mersul pe jos ar trebui să fie spațios. Alimentele adiționale sunt făcute în păsări, astfel încât, în timpul verii, pasărea să petreacă mai mult timp în aer liber și să fie sigur că le pune pe băutori! De asemenea, este recomandat echiparea adăpostului de ploaie, zăpadă sau soare. În interior, pe teren ar trebui să fie ierburi, poate niște culturi utile pentru ei.

Cum se hrănește?

Alimentarea hranei pentru rațele de așezare

Când țineți rațe de mosc la domiciliu, sunt plăcut plăcuți cu dieta lor. Ei mănâncă foarte puțin, iar cea mai mare parte a mâncării, în lunile mai calde, este pășunea. De aceea se recomandă plantarea pentru ele a unor plante cultivate și utile.

În timpul iernii, păsările sunt hrănite cu boabe de legume (dovlecei, castraveți, cartofi), cereale, cereale, produse secundare și vitamine, pe care le achiziționează în avans în magazinele pentru animale de companie.

Este foarte important ca persoanele să aibă acces liber la apă. Nu le place să înoate, dar beau mai mult decât alte specii. Prin urmare, rezervoarele de apă trebuie să fie completate de mai multe ori pe zi.

Cum să crești rațe de mosc?

Vă recomandăm să citiți celelalte articole.
 • Pansamentul de primăvară al albinelor în primăvară
 • Sos de varietate Sora
 • Soiuri de soiuri pentru Urali
 • Ce să hrăniți gâștele în timpul iernii și al verii

Reproducerea este posibilă dacă există 3-5 rațe pe drake. Pentru fertilizare și pentru rațe de mușchi nevoie de o mulțime de lumină. Dacă vara aceasta este suficientă pentru ferestre, dacă iarnă este de a activa iluminatul artificial timp de 16 ore. Cu toate acestea, lumina zilei crește treptat, deoarece schimbările drastice pot provoca un atac de canibalism la indivizi.

Creșterea rațelor de mușchi

Particularitatea rațelor de mosc este că ele sunt foarte greu de creat într-un incubator. Oul fertilizat are o coajă tare. În timpul incubării, rața se întoarce și se freacă de ea. În timp, acest lucru duce la o scădere a densității cochiliei - începe să treacă aerul și devine mai subțire. Până când copilul se naște, coaja nu este densă și este ușor de rupt.

Este dificil să se efectueze astfel de proceduri într-un incubator. Cochiliul nu va deveni mai subțire de efectele căldurii sau de cotitură. Dar rațele de mosc incubă deja ouă bine. Adevărat, ei nu se gândesc nici măcar la tineri, de aceea este mai bine să luați rață nou-născut imediat sub lampă.

Pentru ca găina să stea pe ouă, trebuie să fie cel puțin 10 dintre ele în cuib. În același timp, în momentul incubării, acesta încetează complet să fie purtat. Exploatarea durează 35 de zile.

Cum să ai grijă de tineri?

Țineți rațele de mosc tânăr în picioare într-un brooder cu o lampă cu infraroșu. În prima săptămână, lumina nu este oprită deloc. Acest lucru permite puii să nu înghețe și să nu vă faceți griji. În cea de-a doua săptămână, puteți începe să opriți luminile timp de o oră și, treptat, cu fiecare săptămână, "noaptea" se prelungește cu o oră până când modul devine natural. Praful de rumeguș este așezat pe podeaua rață, iar în broder este instalat un număr mic de alimentatoare și adăpători adulți (complet de cioc).

Grijă pentru tineri

La început, puii nu știu cum să mănânce și doar ceea ce se mișcă se mișcă. Pentru a le hrăni, trebuie să tăiați un ou fiert și să-l rupeți pe spatele rațelor. Văzându-i pe cei care se rostogoleau, îi vor lua. Și până la 3 zile vor învăța să recunoască alimentele și să o mănânce de la alimentator. În acest moment li se poate da deja brânză de vaci, terci de cereale cu lapte, verdeață tăiată și cereale. Începând cu a 5-a zi, se introduc deșeuri și deșeuri de carne. Și după 10 zile de viață, puteți da și legume fierte.

De la zece zile puii (dacă este cald) pot fi eliberați pentru mers pe jos, dar nu pentru mult timp. Și de două săptămâni bărbații și femeile sunt mai bine împărțite. Din această perioadă ele sunt păstrate în același mod ca și adulții.

Pin
Send
Share
Send
Send