Grădinărit

Cimitir Leningrad gigant

Pin
Send
Share
Send
Send


Cimitirul gigantic Leningrad produce recolte mari și crește fără îngrijire serioasă din partea grădinarului, datorită căreia este foarte solicitată în Rusia și țările învecinate. Soiul are multe calități pozitive și destul de multe defecte. Articolul va discuta detaliat acest tip de coacăz negru și va oferi sfaturi cu privire la metodologia de plantare și îngrijire a culturii.

Caracteristicile soiului Leningrad Giant

Coacăzul gigant Leningrad - maturare medie, a fost obținut prin metoda artificială la St. Petersburg. Cele mai frecvente în regiunea Leningrad. Winterhardy, skoroplodnaya. Printre deficiențe se numără asigurarea unui sistem imunitar slab.

Frunzele sunt de cinci lobi, de culoare verde deschis. Pe-perie 6-13 fructe de padure

Cresterea varietate de coacaze Leningrad arbust inalt gigant, srednerakidistaya chiar și în timpul fructelor. Verdele, lăstarii tineri sunt groși, există o ușoară pubescență. Lăcașurile lignificate sunt, de asemenea, groase, pubescente, gri-bej. Frunzele sunt de cinci culori, de culoare verde deschis. Florile dau roșii mari, palide. Periile sunt scurte și lungi, conțin 6-13 boabe.

Boabele de coacăză sunt mari, de până la 2.2 grame, de culoare neagră, strălucitoare, pielea este subțire, pulpa este suculentă și delicată, gust de desert. Aroma este bogată nu numai în fructe de padure, ci și în frunze și ramuri. În compoziția a cel mult 12,7% zaharuri, 3,5% acizi liberi, 155-254,8 mg / 100 g - acid ascorbic. Numărul anumitor substanțe din compoziție depinde în mare măsură de abundența luminii, căldurii în timpul maturării fructelor.

Cum să puneți coacăci pe teren deschis?

Citiți și aceste articole.
  • Bolile de varză în sol deschis
  • Cele mai bune soiuri de tomate timpurii cu o descriere și fotografie
  • Cum să hrăniți usturoiul de primăvară
  • Bijuterii trandafiri

Aterizare recomandată la gard sau orice altă protecție naturală.

Un loc pentru plantare este selectat însorit - în umbra de fructe de padure va fi acru. Aterizare recomandată la gard sau orice altă protecție naturală. Un astfel de gard va proteja parțial pădurea și ramurile de vânturi puternice care sunt posibile pe tot parcursul anului. Pământul ar trebui fertilizat, dar cel mai important nu este mlaștină. Cu umiditate ridicată, bucșa nu va crește și va putrezi pur și simplu.

Timpul de plantare - primăvara devreme, înainte de începerea săpăturilor sau toamna timpurie, astfel încât înainte de primul coaja de îngheț giganți Leningrad a avut timp să ia.

Numai puieți sănătos sunt luați pentru plantare.

Pentru plantare luate numai răsaduri sănătoase. Când sunt văzute, nu trebuie să se rupă. Ramurile trebuie să fie flexibile. Nu ar trebui să existe semne de boală, ciuperci. Orice umflare pe ramuri este un semn al unui posibil dăunător care doar hibernează sub scoarță.

Schema de aterizare este cea mai simplă. O gaură este săpată sub bucșă, dimensiunile depind de bucșa în sine. Pentru un tufiș mediu cu 2-3 păunuri este necesar un orificiu de 50x50x50 cm. Solul fertil este preparat din solul obținut după săparea unei găuri. Pentru a face acest lucru, este interzis cu compost sau humus. După aceea, răsadul este examinat pentru ultima oară, este important ca rădăcinile să fie puternice, chiar și să nu fie rupte.

Un deal de pământ fertil este turnat în gaură, iar un tufiș este așezat pe acesta într-un unghi ușor. Dacă acest lucru este dificil de făcut, îl puteți seta în mod egal, doar într-un unghi, planta se va rădăcina mai repede. După instalare, merită să vedem dacă nu există rădăcini îndoite sau îndoite, dacă trebuie să fie îndreptate pentru a se așeza mai repede. Acum, puteți adormi Bush în mod egal din toate părțile. După procedură, solul a călcat în picioare, a turnat apă.

Ce este grija?

Soiuri de coacăze Care Leningrad gigant nu este dificil. Din când în când este udat, tăiat, îndepărtați ramurile uscate. Sub ponderea recoltei, paginii pot cădea complet la pământ sau se pot rupe. Prin urmare, în timpul maturizării fructelor de pădure, este important să legați ramurile sau să le sprijiniți.

Pentru iarnă este să mulci orice fel de teren de mulci sub un tufiș

În toamnă, după recoltare și căderea frunzelor, este de dorit să se efectueze un tratament preventiv împotriva dăunătorilor și bolilor, mai ales că bushul are o imunitate slabă față de acestea. Pentru a face acest lucru, luați niște instrumente complexe. Se recomandă interferarea numai cu medicamente dovedite. Dacă nu există încredere în substanță, este necesar să se acorde prioritate metodelor folclorice.

În timpul iernii, merită mulci orice fel de teren de mulci sub un tufiș, precum și, dacă este posibil, încălzirea tufișului însuși (înfășurați în agrifibră sau film). În timpul iernii, când există un îngheț sever, zăpada poate fi aruncată pe ramuri - aceasta este cea mai ușoară protecție a plantelor împotriva înghețului.

Colectarea si stocarea de berry

Vă recomandăm să citiți celelalte articole.
  • De ce o vacă vă dă lapte puțin și ce să faceți
  • Titlu - Gardenia de flori
  • Ciuperci de soi de vultur
  • Castravete Masha F1 și caracteristicile sale

Numărul de culturi o medie de 20 t / ha sau 3-4.5 kg / buc

Cantitatea de recoltare depinde de corectitudinea îngrijirii, dar valoarea medie este de 20 t / ha sau de 3-4,5 kg / buc. Recolta cand fructele de padure au un gust dulce si acru. Dacă îi exagerezi pe ramuri, se destramă. Puteți colecta cu mâna, dar gigantul de coacăze Leningrad este potrivit pentru curățarea mecanică.

Boabele de un grad gigantul Leningrad potrivit pentru utilizarea proaspătă și pentru prelucrare pentru iarnă. Dacă vreți să salvați fructele de iarnă, trebuie să le înghețați sau să gemați, deoarece acestea vor fi depozitate în frigider timp de cel mult 15 zile.

Vizionați videoclipul: The oldest cemetery of St. Petersburg, Russia (Ianuarie 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send