Olericulture

Radish Glow Descrierea și caracteristicile soiului

Pin
Send
Share
Send
Send


Rădăcină de grădină de căldură - lansată la stația experimentală Vitenskaya numită după Michurin la mijlocul anilor 50 ai secolului XX. Acest soi este în mare cerere în rândul grădinarilor, deoarece în îngrijire nu este capricios, și randamentele mari. Folosirea pulpei universale, suculente, claritate este prezentă, dar cu moderatie - accentuează doar gustul. Despre calitățile și caracteristicile varietății Rădăcina fierbinte, precum și metoda de cultivare a acesteia pot fi găsite mai jos în articol.

Descrierea unui grad de căldură de ridiche

Soiul de căldură este devreme, sezonul de creștere este de numai 18-27 de zile de la momentul apariției. Randamentul radicular este ridicat, până la 3,5 kg / m. sq.

Rozeta la radacina Se raspandeste caldura, dar frunzele, cu dreapta crescand putin. Cultură rădăcină este rotunjită, roșu-crimson, nu foarte mare, cântărind 13-30 g. Lungimea aproximativă a culturii rădăcinii este de 4-5 cm, iar diametrul este de 3-3,5 cm. Suprafața este netedă cu un luciu ușor. Carnea este densă, dar delicată, dulce în gust, moderată picant, abdomene atunci când mușcă. Culoarea pulpei este albă, dar uneori are o nuanță roz.

Ce demnitate de căldură de ridiche?

Citiți și aceste articole.
 • Cum să ai grijă de un cal
 • Soiuri de castravete deschise la sol
 • Kuibyshev rasa de oi
 • Castravete Masha F1 și caracteristicile sale

Fiecare varietate de ridiche are propriile sale avantaje și dezavantaje. Ce caracteristici disting soiurile de ridiche Hot?

 • Randamentul este acceptabil, 2-3,5 kg / m. sq. De obicei, recoltarea acestui soi este suficientă chiar și pentru o familie mare.
 • Deseori cultivate pentru vânzare. Culturile de cultură au o culoare frumoasă, plăcută gustului, prezentării chiar și după o călătorie lungă.
 • În ceea ce privește varietatea crescândă fără pretenții. Grijă serioasă, îngrijire în timpul maturării nu are nevoie de destinderea și udarea suficientă.
 • Rădăcina de căldură este rezistentă la formarea de goluri în rădăcini, stingător, scăderi rapide ale temperaturii și unele boli.
 • Carnea nu este numai gustoasă, ci și sănătoasă. 100 g de pastă de rădăcină până la 40 mg de vitamina C.

Fotografie de semințe de ridiche Heat

Care sunt dezavantajele soiului Hot?

Grădinari, de obicei, nu emit defecte de ridiche. Soiul crește rapid, nu necesită îngrijire serioasă, are un gust minunat, deși nu tolerează foarte bine înghețul târziu. Singurul lucru care uneori provoacă dificultăți este durata de valabilitate. Deoarece această ridiche este devreme, nu poate fi stocată mai mult de câteva săptămâni. Pentru transport, este chiar foarte potrivit, dar pentru randamentele mari, trebuie să știți în avans unde să vindeți produsele, în caz contrar cultura va dispărea chiar și în condiții adecvate în 2,5-3 săptămâni.

Cum de a planta radacina de caldura?

Vă recomandăm să citiți celelalte articole.
 • Bijuterii trandafiri
 • Siloze pentru animale
 • Cele mai bune soiuri de roșii pentru regiunea Moscovei
 • Bufet de soiuri de struguri

Ghirlanda poate fi cultivată în sol deschis și în sere. Când creșteți ridiche într-o seră, puteți obține o recoltă mai veche și mai bogată. Solul trebuie să fie liber, nisipos sau ușor de lut, fertil, nu acid. Dacă terenul este sărac, greu sau cu aciditate ridicată, nu se poate aștepta o recoltă mare, rădăcinile vor fi mici și amare.

Cele mai bune soiuri de ridiche sunt descrise în acest articol - soiuri de ridiche pentru teren deschis.

Cititorii noștri sunt, de asemenea, interesați de soiurile orez radicular.

Un loc pentru plantare este alegerea luminii, pentru că la umbra ridica nu va putea să se dezvolte pe deplin, vârfurile vor crește și planta poate elibera săgeata înainte de timp. Strămoșii pot fi orice altă cultură decât cruciferă. Pentru a îndepărta dăunătorii posibili, puteți să puneți ridichi cu ceapă și morcovi.

Timpul de aterizare posibil durează de la începutul lunii aprilie până la mijlocul lunii august. Cele mai mari producții se obțin exact la începutul primăverii, deoarece ridichea nu tolerează foarte bine temperaturile înalte și secetele, care nu sunt neobișnuite încă de la mijlocul verii. Înainte de a semăna ridiche, solul trebuie fertilizat timp de 2-3 săptămâni. În general, se aplică îngrășăminte minerale sau compost. Dacă pământul este acid, este de asemenea necesar să se echilibreze aciditatea, făcând var în cantitatea necesară.

Semănuiți semințele în rânduri astfel încât între semințe să existe 2-3 cm spațiu liber. Adâncimea semănatului este de 1,5-2 cm, iar culoarul este făcut cu 10-12 cm. Pentru germinarea semințelor este necesară o temperatură de + 15 ... +16 grade. În aceste condiții, primele lăstari pot fi așteptate timp de 5-7 zile.

Rădăcină de îngrijire

După apariția lăstarilor este necesar să se ofere înghețată îngrijire adecvată pentru căldură. Este necesar să slăbiți terenul între rânduri și în jurul rădăcinilor din timp în timp, astfel încât să nu devină creștină. Îndepărtarea se face în așa fel încât terenul să fie tot timpul umed, dar nu în mlaștină.

Dacă se face însămânțarea în timpul verii și există o căldură puternică în exterior, seceta, plantarea ar trebui protejată de soarele arzător cu ajutorul unei fibre de lumină sau a unui film și tot timpul verificând umiditatea pământului. Rădăcinile recoltate la jumătatea pământului în timpul maturării sunt destul de normale, nu este necesară umflarea.

Din dăunători radicul De căldură adesea deranjează Medvedka și purice cruciferous. Chimicalele precum Prestige și Medvedoks-U ar trebui să fie combătute cu primul, iar ridichile pot fi pulverizate cu Sherpa, Arrivo sau Decis. Pentru metode mai puțin cardinale și mai sigure de a trata un Medvedka sunt capcane simple. În ceea ce privește puricele cruciferoase, nu va apărea pe planta dacă din când în când se presară cu cenușă de lemn.

Glow Radish Harvest

recoltat

Recoltarea începe odată cu ridicarea ridichelor. De obicei, deja la 17-20 de zile după apariția lăstarilor, puteți începe să colectați primele rădăcini. Cu o abundență a culturii, aceasta trebuie să fie pliată în depozit sau vândută pe piață. În orice caz, recolta trebuie mai întâi uscată, sortată. Păstrați ridiche Căldura poate fi la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Și în frigider sau în pivniță, la o temperatură de + 2 ... +3 grade - câteva săptămâni. Cu toate acestea, ridichii pot fi depozitate numai în stare proaspătă, nu sunt destinate înghețării.

Radish Heat se poate mânca proaspăt, găti mai întâi, mâncăruri principale, salate, gustări. Puteți să-l vindeți cu succes pe piață și, dacă aveți documentele potrivite, să-l vindeți chiar în magazine și în producție. Cererea în rândul cumpărătorilor pentru varietatea de căldură de ridiche este în mod constant ridicată datorită beneficiilor sale și gustului excelent.

Vizionați videoclipul: Our Miss Brooks: Magazine Articles Cow in the Closet Takes Over Spring Garden Orphan Twins (Ianuarie 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send