Olericulture

Varietate de castraveți Orientul Îndepărtat 27

Pin
Send
Share
Send
Send


Castraveții sunt crescuți pentru o lungă perioadă de timp. În salate și murături această legume este sănătoasă și iubită. În timpul cultivării plantei au fost create multe soiuri și hibrizi cu gust și aspect propriu. Castravetele din Orientul Îndepărtat 27 au fost înregistrate în 1950, deși o cerere de înregistrare a unui nou soi a fost depusă în 1943. Are un potențial deosebit și se cultivă oriunde în regiuni calde și reci.

Descrierea varietății de castraveți Far East 27

Varietate de polenizare de albine, potrivită pentru sere și teren deschis. Recomandat pentru cultivare în diferite regiuni, chiar și cele mai uscate. Farul de Est 27 se referă la speciile de mijloc. Răsărirea fructelor poate fi observată la 45-55 de zile de la momentul apariției.

Fotografie castravete din Orientul Îndepărtat 27

Bush nedeterminat, ramificat cu genele lungi. Frunzele sunt slabe. Frunzele sunt de dimensiuni medii, culoarea poate fi de la verde deschis la verde închis - în funcție de vârstă și iluminare. Tip mixt de înflorire.

Fructele sunt alungite, cântărind până la 200 g, dar pot fi mai puțin. Lungimea castravetilor este de 10-15 cm. Culoarea verde este verde inchis cu dungi de culoare mai deschisa. Pe coaja sunt tuberculi mari cu vârfuri negre, nu sunt foarte multe. Coaja este groasă, groasă, poate gusta amar, mai ales când cântă peste. Carnea este plăcută gustului, densă, dar pot exista goluri. Gradul este destinat pentru conservare, dar poate fi folosit și în stare proaspătă.

Caracteristicile unui soi

Citiți și aceste articole.
 • Cherry Chocolate
 • Cum să plantezi seturi de ceapă în primăvară
 • Cum să planteze seturi de ceapă
 • Beneficiile și efectele nocive ale ouălor de guinee

Despre varietatea de castraveți Orientul Îndepărtat 27 de grădinari nu au o opinie unanimă. Unul îi place, alții nu sunt mulțumiți de neajunsurile sale.

Fotografii de castraveți

 • Fructele au o calitate comercială excelentă, arată bine pe rafturi, atrag o culoare bogată a pielii și o uniformitate.

 • Transportabilitatea este normală. Castraveții de pe drum nu crăpătură, dacă sunt bine așezate.

 • Varietatea de castraveți Orientul Îndepărtat 27 rezistent la mucegaiul dense.

 • Cultura nu se teme de secetă.

 • Productivitatea este ridicată. Aproximativ 4-6 kg de castraveți proaspeți sunt colectați de la un metru pătrat.

 • Fructul este întins și poate dura până la primul îngheț.

 • Castraveții pot depăși și deveni galbeni, dacă nu pentru a le alege în timp.

 • Gustul castraveților nu este rău, dar crusta este amară. Soiul este potrivit pentru conservare, sărare, uneori folosit proaspăt.

Cum să plantezi castraveți?

Culturi de castravete cultivate din Orientul Îndepărtat 27 prin răsaduri sau semințe. Acestea din urmă sunt semănate imediat într-un loc permanent într-un teren deschis sau în seră. Când semănuiți semințe, trebuie să așteptați până când pământul se încălzește până la o temperatură de + 15 ... + 20 grade Celsius. Pe timp de noapte, strada nu trebuie să fie mai mică de 8 grade.

Fotografie de plantare castraveți

Interesant! Conform legendei, este necesar să se planteze castraveți în pământ deschis atunci când flori viburnum înflorește.

Pentru a semăna semințe în sol deschis, trebuie să faceți brazde sau gropi separate cu o adâncime de 1,5-2 cm, adăugați o turbă, nisip și humus pentru a le face pământul mai hrănitoare, apoi împrăștiați 1-2 semințe în fiecare godeu și presărați-l pe uscat. Semințe semințe la o distanță de 15-20 cm unul de celălalt. Suprafața acoperă cu un strat de protecție pentru a proteja de îngheț și a crea condiții favorabile germinării.

Răsadurile sunt întotdeauna pregătite pentru 20-25 de zile înainte de a planta într-un loc permanent. Este plantat la mijlocul lunii mai, puțin mai târziu, și în sere - mai devreme, de la începutul lunii aprilie. Potrivit pentru plantare răsaduri ar trebui să aibă 3-5 frunze adevarate. Sunt plantate până la 4 lăstari pe metru pătrat. Răsadul se înrăutățește repede într-un loc nou, nu-i este frică de răcirea temporară a frigului dacă este stins cu o săptămână înainte de plantare.

Caracteristici de îngrijire și udare

Vă recomandăm să citiți celelalte articole.
 • Cele mai bune struguri negri
 • Masina de muls de capra
 • Caprioara de caprioara de nord
 • Cele mai bune rase de ou

Castraveți Orientul Îndepărtat 27 nemulțumiți în îngrijire. Ele sunt ușor de dezvoltat, dar, desigur, cu cât se acordă mai multă atenție plantelor, cu atât mai multe fructe pot fi colectate.

Fotografie de ingrijire de castravete

 • Extremul Est 27 de castravete este cultivat pe spini sau suporturi pentru a face convenabil pentru recoltare.

 • Udarea se efectuează seara, cu apă caldă. Frecvență - o dată la fiecare 1-3 zile, în funcție de vreme. Nu-ți pare rău pentru apă, acest soi iubește apa, dar nu este nevoie de mlaștină - ceea ce poate duce la apariția bolilor fungice.

 • Terenul după udare se slăbește. Orice buruieni care apar sunt exterminate.

Important: dacă forma fructelor se deteriorează, indică o lipsă de nutrienți! Atunci când vârful este îngust și partea inferioară este groasă, înseamnă că nu există suficient potasiu. Atunci când un fund îngust, iar partea de sus este groasă - planta are un nivel scăzut de azot. Pentru a remedia situația, trebuie să alimentați cultura cu potasiu sau azot.

 • Pentru a reduce buruienile, stratul de muls este acoperit cu iarbă fără semințe.

 • Este recomandabil să se alimenteze suplimentele cu îngrășăminte minerale pe bază de apă o dată la 2 săptămâni. Pentru a crește randamentul, ajută soluția acidului boric. De la organici folosiți gunoi de găină (concentrație cu apă 1:15) sau mullein (1:10).

 • Formarea este de dorit. Principalele trageri și mișcările de primă necesitate se prind după 4 frunze, iar lăstarii de ordinul doi trebuie să se dezvolte pe deplin.

 • Soiul este polenizat, deci dacă este cultivat într-o seră, în timpul perioadei de înflorire, trebuie să fie deschis și ademenit prin orice mijloace, altfel cultura va fi slabă.

Interesant! Pentru castravetii nu bolnavi pot fi pulverizati cu un amestec de lapte si iod. La un litru de lapte, se iau 8 picături de iod, se amestecă și se pulverizează castraveții, începând cu faza 5 de frunze de 2 ori pe lună, pe tot parcursul sezonului.

 • Dacă apare o boală, dăunătorul, planta este tratată cu fungicide sau insecticide. Un bun profilactic împotriva bolilor este soluția de uree 1%.

Recenzii de castraveți Orientul Îndepărtat 27

Experții cred că varietatea de Est 27 de castraveți nu este rău. Cu toate acestea, înainte de a începe să crească, ar trebui să vă familiarizați cu neajunsurile sale și să cântărească toate argumentele pro și contra.

Soiuri de castravete felii foto Far East 27

 • Valeria Khrulkova: "Când am cumpărat pentru prima dată semințe de castravete din acest soi, nu am observat că ar putea avea gust amar, ca urmare, întreaga cultură a fost păstrată. După cum sa dovedit, în bănci se dezvăluie pe deplin potențialul gustului, devine crocant, delicat - ceea ce este necesar pentru masa de iarnă. Acum plantez o varietate de țări din Orientul Îndepărtat 27 în fiecare an câte câteva tufișuri exclusiv pentru conservare, am încercat să sare de câteva ori - de asemenea, nu rău ".

 • Evgeny Kiselov: "Un soi vechi, de încredere, care dă o cultură stabilă, dacă îi oferim condiții normale de creștere. Și totuși cred că există mai mulți hibrizi sau chiar soiuri demne de renume, personal cresc rareori numai atunci când nu există altă alternativă".

 • Anna Shibka: "De obicei, plantez un castravete Far Eastern prin metoda de răsad, în acest an am încercat-o cu semințe, au crescut în ziua 4. Răsadurile au devenit sănătoase, destul de repede, am fost surprins de randamentul ridicat, castraveții au apărut puțin mai târziu decât de obicei, dar numărul lor a fost mai mare de obicei! "

Pin
Send
Share
Send
Send